Seda Gazioğlu’ndan Yeni Bir Yüzleşme Sergisi: ‘’O Kedi Siyah Mıydı?’’
İBB Miras’ın evrensel koruma ilkeleri doğrultusunda gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarının ardından İstanbullulara açılan ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Haliç Sanat-3 bu kez Seda Gazioğlu’nun ‘’O Kedi Siyah Mıydı?’’ sergisiyle sanatseverleri ağırlıyor.
Sanatçı multidisipliner teknikler ile ürettiği eserlerden oluşan bu sergisinde, ölüm korkusu ve buna karşılık güvenli liman olarak sığındığımız batıl inançlar özelinde insan zihninin topografisi, sosyal ritüeller ve de toplumsal örüntüler üzerine yoğunlaşıyor.
“O Kedi Siyah Mıydı?” sergisi, 11 Aralık 2024 – 11 Şubat 2025 tarihleri arasında pazartesi hariç her gün 09:00-17:00 saatleri arasında Haliç Sanat-3’te ziyaret edilebilir.
BAŞLANGIÇ TARİHİ | 11.12.2024 09:00 |
BİTİŞ TARİHİ | 11.02.2025 05:00 |
YER | Haliç Sanat-3 |
ADRES | Balat Mah., Mürsel Paşa Cad., No: 6, Fatih |